• SIGLO DE LOS CASTIGOS, EL

    Prisión y formas carcelarias en la España del siglo XX

    OLIVER OLMO PEDRO Antrophos Ref. 9788415260677 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    El sistema liberal de prisiones, aun arrastrando los males crónicos que acumuló desde su nacimiento, en los albores del siglo XX alcanzó su verdadera madurez y comenzó a tomar solidez y credibilidad. La pena privativa de libertad estaba en el centro del sistema penal y desde ahí se extendía hasta in...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Pes: 250 gr
    Disponible en 7 dies
    20,00 €
  • Descripció

    • EAN / ISBN : 978-84-15260-67-7
    • Encuadernació : Libro
    • Data d'edició : 01/05/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autor@s : OLIVER OLMO PEDRO
    • Nº de pàgines : 416
    • Col·lecció : CIENCIAS SOCIALES
    • Nº de col·lecció : 86
    El sistema liberal de prisiones, aun arrastrando los males crónicos que acumuló desde su nacimiento, en los albores del siglo XX alcanzó su verdadera madurez y comenzó a tomar solidez y credibilidad. La pena privativa de libertad estaba en el centro del sistema penal y desde ahí se extendía hasta inundarlo. El castigo penitenciario había creado una nueva cultura punitiva y, además, al confrontarla con la memoria de los castigos atroces del Antiguo Régimen, la prisión seguía presentándose como un signo de civilización.
    Nadie medianamente informado habría dudado a principios del siglo XX acerca del futuro prometedor de la prisión, aunque todavía no se supiera que su triunfo histórico iba a dar mucho más de sí. Así las cosas, no es exagerado concluir que el pasado siglo XX ha sido "el siglo de los castigos".

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.