• El primer capità

    Calpena, Enric Edicions 62 Ref. 9788418572869 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    Una novel·la sobre els inicis del Barça i el seu fundador, Joan Gamper. Barcelona, tardor del 1898. Un jove suís, Hans Gamper, arriba en tren a l'estació de França. La ciutat bull d'activitat i ell, per primera vegada en molt de temps, se sent feliç. Només troba a faltar una cosa: el futbol. N'era c...
    Dimensions: 190 x 125 x 22 cm Pes: 392 gr
    Disponible en 7 dies
    10,95 €
  • Descripció

    • EAN / ISBN : 978-84-18572-86-9
    • Encuadernació : Libro
    • Data d'edició : 01/03/2022
    • Any d'edició : 2022
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autor@s : Calpena, Enric
    • Nº de pàgines : 352
    • Col·lecció : LABUTXACA
    Una novel·la sobre els inicis del Barça i el seu fundador, Joan Gamper.
    Barcelona, tardor del 1898. Un jove suís, Hans Gamper, arriba en tren a l'estació de França. La ciutat bull d'activitat i ell, per primera vegada en molt de temps, se sent feliç. Només troba a faltar una cosa: el futbol. N'era campió a Suïssa, per. aquesta nova pràctica anglesa no acaba de quallar a Barcelona.
    Per. la il·lusió i la determinació d'en Gamper no tenen límits. Un anunci al setmanari Los Deportes i, el novembre del 1899, el Foot-Ball Club Barcelona queda constituït. Més que un club, un espai de llibertat i democràcia, d'esperit cívic, on gent de tot arreu se senti barcelonina.
    El camí dels pioners, per., no és mai fàcil, i encara menys en una ciutat en plena transformació, on sovint els esdeveniments socials i polítics ?des de la Gran Guerra, fins a l'auge de la Lliga, la dictadura de Primo de Rivera o el crac del 29?ácorren en paral·lel als inicis del club i trastoquen el seu dia a dia. Fins al punt que una xiulada a la Marxa Reial comporta la clausura del fa poc estrenat camp de les Corts i l'exili de Joan

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.